Navigate / search

Publikationer

Køb dine kunstpublikationer i Den Frie

Den Frie er Kunstnernes Hus, og denne tætte forbindelse til kunstnerne er et aspekt, der også afspejles i husets bogsalg. Størstedelen af de publikationer vi sælger er derfor produceret af kunstnere eller kunstnerdrevne forlag. Vores udvalg af bøger er både specifikt relateret til udstillingerne i Den Frie, men også relevante i et større kunstnerisk perspektiv.
 
I Den Frie anser vi ikke kunstbøger for blot at være formidlingskanaler for kunsten, men også som værker der ofte tilbyder et kunstnerisk udtryk i sig selv. Vi sælger bøger af nogle af tidens store navne, men vi prioriterer også at give plads til mindre kendte kunstnere og små eksperimenterende forlag. Blandt andet fører vi publikationer fra forlagene Asterisk, Pork salad Press, Space Poetry, ARK, Hurricane Publishing og Emancipa(t/ss)ionsfrugten fra Danmark.

Men du kan også finde udgivelser fra udenlandske foretagende som Spesial Nord, A Shoal of Mackerel, Spector Books, Aki Books, Feil Forlag og Making Do i Den Frie, som alle på hver deres vis udfordrer den gængse opfattelse af, hvordan en kunstbog eller et kunsttidsskrift skal formes.
 
Med denne særlige sammensætning af publikationer, ønsker vi at kunne tilbyde et spændende indblik i nutidens kunstverden, set fra kunstnernes egen synsvinkel. Alle bøger, der sælges i vores bogsalg er også tilgængelige i vores åbne kunstbogsarkiv, der findes bagerst i bygning. Her kan du læse i en stadig voksende samling af kunstneriske udgivelser.
 
Se vores egne publikationer her.
 

Udenlandske forlag

Den Fries bogsalg har i den seneste tid indgået salgsaftaler med flere udenlandske, kunstnerstyrede forlag. Vi sælger nu bøger fra Making Do fra England, FUKT MAGAZINE og Spector Books fra Tyskland, Aki Books, Feil Forlag, Flamme Forlag og KØNST magasin fra Norge samt A Shoal of Mackerel fra Sverige og Skotland. Kom forbi og køb inspirerende kunstnerbøger, zines eller bogobjekter fra det store udlandet.

Du kan også finde udgivelserne i vores arkiv bagest i bygningen, hvor du uforpligtende kan læse i alle titler fra butikken. Vi forhandler naturligvis stadigvæk danske udgivelser og får flere og flere titler på hylderne. Den Frie fortsætter i fremtiden med at præsentere spændende nye udgivelser, både fra Danmark og udlandet.

 
 
 

For yderligere oplysninger om titler og salg, kontakt venligst:
Ansvarlig for kunstpublikationer, Signe Kahr Sørensen
E: