Navigate / search

Lej Den Frie

Den Frie er meget interesseret i, at udleje bygningen eller enkelte lokaler til kommercielle arrangementer eller andre events, i de perioder hvor det er praktisk muligt. Den Frie tilbyder forskellige typer af receptioner. For alle receptionstyper gælder det, at de varer ca. 3 timer med op til 50 gæster.

Billeder og grundplaner af Den Fries 6 udstillingsrum kan ses og downloades her.

For yderligere oplysninger om muligheder, pris og skræddersyede arrangementer kontakt venligst
arrangementskoordinator Sine Lindholm
E:
T: +45 33 12 28 03

Aftenreception
/ efter kl.17.00

1. Deluxe-reception

DELUXE er en eksklusiv reception, hvor vi tilbyder let økologisk mad og drikke. Vi stiller 3 personer til rådighed til servering under arrangementet. Personalet går rundt blandt gæsterne med mad og drikke. Dvs. der er ingen buffet så gæsterne serviceres stående under hele arrangementet.
Drikke: økologisk vin, specialøl og kildevand.
Mad: delikate bidder

2. Den glade reception

Her serveres mad og drikke på en buffet, hvor gæsterne selv frit kan forsyne sig. Vi stiller 2 personer til rådighed til anretning og servering under arrangement.
Drikke: vin og kildevand.
Mad: kanapéer og lette anretninger

3. Den traditionelle reception

Den traditionelle reception er den lette, mere uformelle reception, hvor der serveres drikke og snacks, der anrettes på et bord, hvor gæsterne selv frit kan forsyne sig. Der vil være 1 person til opfyldning af vin, øl og vand.
Drikke: vin, øl og vand.
Snacks: nødder og chips o. lign.

Dagsreception
/ før kl. 17.00

1. Kaffereceptionen

Ved reception om dagen serverer vi økologisk kaffe, te og vand, croissanter og muffins. Mad og drikke vil blive sat frem på et bord så gæsterne selv kan forsyne sig. Vi stiller 2 personer til rådighed til anretning og servering under arrangementet.