Navigate / search

Fonde & samarbejdspartnere

Sponsorer & samarbejdspartnere

Den Frie er meget taknemlig for vores kunstinteresserede sponsorer og samarbejdspartnere, der aktivt bidrager til, at vi kan tilbyde vores udstillende kunstnere nogle attraktive aftaler mht. udstyr, tryksager, ophold og forplejning mm.

Sammen med vores sponsorer og samarbejdspartnere arbejder vi løbende på, at holde husets udstillinger og arrangementer af højeste kvalitet samt sørge for, at Den Frie kan tilbyde et højt formidlings- og repræsentationsmæssigt niveau. Vi takker derfor vores tætte samarbejdspartnere for at støtte os i arbejdet med at blive danmarks førende samtidskunstinstitution.

Le Klint 

Fritz Hansen

Montana
CPH:PIX
CPH:DOX
Stof & Stil
Roskilde Festival

KulturERhverv

Tryg Forsikring
Visit Copenhagen

Smartbox

Skoletjenesten
Åben Skole
Nybode Skole
Kildevæld Skole
Kultur Østerbro

Center for Kultur og Udvikling

Vester Kopi

Poesiens Hus

[zetup] art service

Fonde

Den Frie er kunstnernes hus. Vi er en privatejet kunstinstitution, som årligt modtager et driftstilskud fra Kulturministeriet.

Den Frie er meget taknemmelig for fondenes store støtte og interesse. Uden deres engagement ville vores omfattende årsprogram ikke kunne realiseres.

Statens Kunstfond

Københavns Kommunes Billedkunstudvalg

Bikubenfonden

Knud Højgaards Fond

Ernst B. Sund Fonden

Dansk Tennis Fond
Augustinus Fonden

Aage og Johanne Louis-Hansens Fond
A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal

15. Juni Fonden
Oticon Fonden

 

Interne samarbejdspartnere

I forbindelse med åbningen af udstillingsbygningens nye underetage i november 2014, har vi indledt helt nye og meget spændende samarbejder:

Caféen Oslo Plads bliver drevet af de samme, som står bag succeserne Sankt Annæ 8 på Christianshavn, 20a på Nørrebro og Nr. 18 på Østerbro. Udover at stille både den lille og lidt større sult for husets gæster, kommer Oslo Plads til at stå for større arrangementer såsom fællesspisninger mm.

Bogområdet, der har fået navnet -1, bliver drevet af det dansk/norske grafiske designstudie Eller med a. I -1 kan du både finde Den Fries eget bogarkiv, som kan læses på stedet og bogsalg med et omfattende udvalg af danske og internationale kunstnerpublikationer. Udover Eller med a er Poesiens Hus rykket ind i -1, hvor de arrangerer poetiske events og desuden stiller en del af deres bogsamling til rådighed.