Navigate / search

Samarbejdspartnere

Den Frie er kunstnernes hus. Vi er en privatejet kunstinstitution, som årligt modtager et driftstilskud fra Kulturministeriet. Derudover betaler vores udstillere en serviceafgift for at udstille i bygningen. Sammen med vores løbende indtægter, dækker dette husets primære drift.

Den Frie er meget taknemmelig for vores kunstinteresserede samarbejdspartnere, der aktivt bidrager til, at vi kan tilbyde vores udstillende kunstnere nogle attraktive aftaler mht. udstyr, tryksager, ophold og forplejning mm.

Sammen med vores samarbejdspartnere arbejder vi løbende på, at holde husets udstillinger og arrangementer af højeste kvalitet samt sørge for, at Den Frie kan tilbyde et højt formidlings- og repræsentationsmæssigt niveau.

Vi takker derfor vores tætte samarbejdspartnere for at støtte os i arbejdet med at blive danmarks førende samtidskunstinstitution.

 

Interne samarbejdspartnere

I forbindelse med åbningen af udstillingsbygningens nye underetage i november 2014, har vi indledt helt nye og meget spændende samarbejder:

Caféen Oslo Plads bliver drevet af de samme, som står bag succeserne Sankt Annæ 8 på Christianshavn, 20a på Nørrebro og Nr. 18 på Østerbro. Udover at stille både den lille og lidt større sult for husets gæster, kommer Oslo Plads til at stå for større arrangementer såsom fællesspisninger mm.

Bogområdet, der har fået navnet -1, bliver drevet af det dansk/norske grafiske designstudie Eller med a. I -1 kan du både finde Den Fries eget bogarkiv, som kan læses på stedet og bogsalg med et omfattende udvalg af danske og internationale kunstnerpublikationer. Udover Eller med a er Poesiens Hus rykket ind i -1, hvor de arrangerer poetiske events og desuden stiller en del af deres bogsamling til rådighed.

Mæcenat

Kvadrat, Republic of Fritz Hansen, Montana og Rosendahl