Navigate / search

Job og praktik

Ledige stillinger

 
Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.

 

Praktikanter

Den Frie søger løbende praktikanter. Vi bestræber os på at skabe et dynamisk praktikantmiljø, hvor forskellige studieretninger er med til at sætte sit præg på dagligdagen i bygningen. Den Frie tilbyder studerende et lærerigt praktikophold, der giver indsigt og kompetencer til brug i fremtidige job i den kunstfaglige sektor. Vi hører gerne fra praktikanter som vil prøve kræfter med arbejde indenfor områder som udstillingsassistance, formidling, fundraising, grafisk design samt andre relevante fagområder.
 
Lige nu søger vi bl.a. praktikanter til arbejde med formidling, hvor du eksempelvis kommer du til at prøve kræfter med udarbejdelse af formidlingsmateriale i tilknytning til de aktuelle udstillinger til differentierede målgrupper så som børn, unge og voksne. Desuden vil du være med til at planlægge kreative værksteder for børnefamilier og undervisningsforløb for skoler. Der vil også være mulighed for at arbejde med opgaver inden for markedsføring, netværksdannelse, arrangementer og relaterede formidlingsprojekter.

Derudover søger vi løbende praktikanter til fundraising, udstillingsassistance, arkiv og kunstbogsalg, IT og kommunikation samt grafisk design. Vi tager derudover gerne imod uopfordrede praktikansøgninger, ligesom vi er åbne for alle studieretninger, der kan se muligheder i et praktikforløb hos Den Frie. Praktikanter kommer til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse samt husets øvrige medarbejderne. Vi er et ungt, velfungerende team, der har en sjov men også meget travl hverdag. Vi lægger derfor vægt på, at praktikanterne er engagerede og kan håndtere en til tider hektisk arbejdsdag.
 
Er du interesseret i et praktikforløb hos Den Frie, så send venligst en kort ansøgning og CV til .