Navigate / search

Job og praktik

Ledige stillinger

 
Den Frie Udstillingsbygning søger kommunikationsmedarbejder i løntilskud, efterår 2016
 
Vi arbejder løbende på at styrke vores profil gennem en række kommunikationstiltag, der på længere sigt skal være med til at gøre Den Frie Udstillingsbygning til en af Danmarks førende samtidskunst-institutioner. Vores målsætning er at være en nytænkende formidler af samtidskunst. Den Frie Udstillingsbygning er Kunstnernes Hus og producerer ca. 10 udstillinger om året foruden en lang række arrangementer og aktiviteter.

Arbejdet som kommunikationsmedarbejder vil bestå i:


– Tekstproduktion til forskellige målgrupper
– Fundraising
– Tekstproduktion ifm. konceptudvikling og administration
– Netværksdannelse og markedsføring af udstillinger, arrangementer og aktiviteter
– Målgruppeanalyse
– Tilrettelæggelse af kampagner
– Etablering af kontakt til nationale og internationale samarbejdspartnere
– Kommunikation og formidling gennem nye medier
– Korrektur
– Receptionsarbejde

 
 
 
 
Kvalifikationer:

– Du har en kunstfaglig baggrund fra kunsthistorie, kunstformidling, kommunikation el. lign.
– Du har en brændende interesse for samtidskunst og formidling, og det er en fordel, hvis du kan arbejde i InDesign og andre relevante programmer.
– Du skal kunne lide at have mange bolde i luften i en travl hverdag og i mødet med mange mennesker.

Som kommunikationsmedarbejder arbejder du tæt sammen med den daglige ledelse og husets informationsmedarbejdere. Vi er et velfungerende team, der har en sjov men også meget travl hverdag. Vi lægger derfor vægt på, at du både er selvstændig og samarbejdsorienteret og kan håndtere en til tider hektisk arbejdsdag.

Din ansøgning sendes via e-mail til info@denfrie.dk

Ansøgningsfrist d. 1. august 2016.

 

Praktikanter

Den Frie søger løbende praktikanter. Vi bestræber os på at skabe et dynamisk praktikantmiljø, hvor forskellige studieretninger er med til at sætte sit præg på dagligdagen i bygningen. Den Frie tilbyder studerende et lærerigt praktikophold, der giver indsigt og kompetencer til brug i fremtidige job i den kunstfaglige sektor. Vi hører gerne fra praktikanter som vil prøve kræfter med arbejde indenfor områder som udstillingsassistance, formidling, fundraising, grafisk design samt andre relevante fagområder.
 
Lige nu søger vi bl.a. praktikanter til arbejde med formidling, hvor du eksempelvis kommer du til at prøve kræfter med udarbejdelse af formidlingsmateriale i tilknytning til de aktuelle udstillinger til differentierede målgrupper så som børn, unge og voksne. Desuden vil du være med til at planlægge kreative værksteder for børnefamilier og undervisningsforløb for skoler. Der vil også være mulighed for at arbejde med opgaver inden for markedsføring, netværksdannelse, arrangementer og relaterede formidlingsprojekter.

Derudover søger vi løbende praktikanter til fundraising, udstillingsassistance, arkiv og kunstbogsalg, IT og kommunikation samt grafisk design. Vi tager derudover gerne imod uopfordrede praktikansøgninger, ligesom vi er åbne for alle studieretninger, der kan se muligheder i et praktikforløb hos Den Frie. Praktikanter kommer til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse samt husets øvrige medarbejderne. Vi er et ungt, velfungerende team, der har en sjov men også meget travl hverdag. Vi lægger derfor vægt på, at praktikanterne er engagerede og kan håndtere en til tider hektisk arbejdsdag.
 
Er du interesseret i et praktikforløb hos Den Frie, så send venligst en kort ansøgning og CV til .