Navigate / search

Job og praktik

Ledige stillinger

 
Den Frie Udstillingsbygning søger informationsmedarbejder med interesse for samtidskunst, formidling og kommunikation

Den Frie Udstillingsbygning søger snarest en engageret og servicemindet studerende fra Kunsthistorie, Visuel Kultur, Performance-design eller et andet relevant fag til at indgå i et ungt, velfungerende team af informationsmedarbejdere.

Arbejdet består af receptionsarbejde, hvilket bl.a. involverer servicering af vores besøgende og billetsalg. Derudover søger vi en person med formidlingsmæssige kompetencer. Dette omhandler løbende omvisninger i vores kunstudstillinger samt hjælp til at afvikle børneworkshops og lignende.

Du vil fungere som et af udstillingsbygningens ansigter udadtil og formidle udstillingerne til vores gæster.

Vi søger en person, der er ansvarsbevidst, er god til at løse problemer, elsker at kommunikere med mange forskellige mennesker, gerne kommer med nye idéer og ikke er bange for at have mange bolde i luften.

 
 
 
 
 
Arbejdet ligger i weekenden og på enkelte hverdage.
Tid: ca. 10 timer ugentligt.

Arbejdssted: Den Frie Udstillingsbygning

Der er ansøgningsfrist d. 5. august 2014 kl. 12.00. Samtaler planlægges at finde sted mellem d. 17. og 22. august.

Ansøgningen sendes til:

arrangementer@denfrie.dk

eller

Den Frie Udstillingsbygning
Oslo Plads 1
2100 Kbh. Ø

 


 

 
Den Frie Udstillingsbygning søger formidlingsmedarbejder i løntilskud, efterår 2015


Vi er i gang med en række omfattende udviklings- og formidlingstiltag, der på længere sigt skal være med til at gøre Den Frie Udstillingsbygning til en af Danmarks førende samtidskunstinstitutioner. Vores målsætning er at være en nytænkende formidler af samtidskunst. Den Frie Udstillingsbygning er Kunstnernes Hus og producerer ca. 10 udstillinger om året foruden en lang række arrangementer og aktiviteter.

Arbejdet som formidlingsmedarbejder vil bestå i:
– Udvikling af nye formidlingstiltag og -materiale
– Tilrettelæggelse og gennemførelse af formidling og workshopforløb
– Netværksdannelse og markedsføring af undervisningstilbud og aktiviteter
– Tekstproduktion og kommunikation
– Tilrettelæggelse og booking af omvisninger og workshops
– Etablering af kontakt til nationale og internationale samarbejdspartnere
– Receptionsarbejde

 
 
 
 
 
Kvalifikationer:
– Du har en kunstfaglig baggrund fra Kunsthistorie, Kunstformidling, Kommunikation el. lign.
– Du har en brændende interesse for samtidskunst og formidling, og det er en fordel, hvis du kan arbejde i InDesign og andre relevante programmer.
– Du skal kunne lide at have mange bolde i luften i en travl hverdag og i mødet med mange mennesker.

Som formidlingsmedarbejder arbejder du tæt sammen med den daglige ledelse og husets informationsmedarbejdere. Vi er et velfungerende team, der har en sjov men også meget travl hverdag. Vi lægger derfor vægt på, at du både er selvstændig og samarbejdsorienteret og kan håndtere en til tider hektisk arbejdsdag.

Din ansøgning sendes via e-mail til info@denfrie.dk

Ansøgningsfrist d. 1. august 2015.

 


 

 
Den Frie Udstillingsbygning søger kommunikationsmedarbejder i løntilskud, efterår 2015

Vi er i gang med en række omfattende udviklings- og kommunikationsstiltag, der på længere sigt skal være med til at gøre Den Frie Udstillingsbygning til en af Danmarks førende samtidskunstinstitutioner. Vores målsætning er at være en nytænkende formidler af samtidskunst. Den Frie Udstillingsbygning er Kunstnernes Hus og producerer ca. 10 udstillinger om året foruden en lang række arrangementer og aktiviteter.

Arbejdet som kommunikationsmedarbejder vil bestå i:
– Tekstproduktion til forskellige målgrupper
– Tekstproduktion ifm. konceptudvikling og administration
– Markedsføring af udstillinger, arrangementer og aktiviteter
– Målgruppeanalyse
– Tilrettelæggelse af kampagner
– Kommunikation gennem nye medier
– Korrektur og evt. oversættelse til engelsk
– Receptionsarbejde

 
 
 
 
Kvalifikationer:
– Du har erfaring med kommunikation og kulturformidling, og det er en fordel, hvis du kan arbejde i InDesign og andre relevante programmer.
– Du har en brændende interesse for samtidskunst.
– Du skal kunne lide at have mange bolde i luften i en travl hverdag og i mødet med mange mennesker.

Som kommunikationsmedarbejder arbejder du tæt sammen med den daglige ledelse og husets informationsmedarbejdere. Vi er et velfungerende team, der har en sjov men også meget travl hverdag. Vi lægger derfor vægt på, at du både er selvstændig og samarbejdsorienteret og kan håndtere en til tider hektisk arbejdsdag.

Din ansøgning sendes via e-mail til info@denfrie.dk

Ansøgningsfrist d. 1. august 2015.

 

Praktikanter

Den Frie søger løbende praktikanter. Vi bestræber os på at skabe et dynamisk praktikantmiljø, hvor forskellige studieretninger er med til at sætte sit præg på dagligdagen i bygningen. Den Frie tilbyder studerende et lærerigt praktikophold, der giver indsigt og kompetencer til brug i fremtidige job i den kunstfaglige sektor. Vi hører gerne fra praktikanter som vil prøve kræfter med arbejde indenfor områder som udstillingsassistance, formidling, fundraising, grafisk design samt andre relevante fagområder.
 
Lige nu søger vi bl.a. praktikanter til arbejde med formidling, hvor du eksempelvis kommer du til at prøve kræfter med udarbejdelse af formidlingsmateriale i tilknytning til de aktuelle udstillinger til differentierede målgrupper så som børn, unge og voksne. Desuden vil du være med til at planlægge kreative værksteder for børnefamilier og undervisningsforløb for skoler. Der vil også være mulighed for at arbejde med opgaver inden for markedsføring, netværksdannelse, arrangementer og relaterede formidlingsprojekter.

Derudover søger vi løbende praktikanter til fundraising, udstillingsassistance, arkiv og kunstbogsalg, IT og kommunikation samt grafisk design. Vi tager derudover gerne imod uopfordrede praktikansøgninger, ligesom vi er åbne for alle studieretninger, der kan se muligheder i et praktikforløb hos Den Frie. Praktikanter kommer til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse samt husets øvrige medarbejderne. Vi er et ungt, velfungerende team, der har en sjov men også meget travl hverdag. Vi lægger derfor vægt på, at praktikanterne er engagerede og kan håndtere en til tider hektisk arbejdsdag.
 
Er du interesseret i et praktikforløb hos Den Frie, så send venligst en kort ansøgning og CV til .