Navigate / search

Ansøg om en udstilling

Den Frie Udstillingsbygnings udstillingsprogram

I Den Frie vises årligt omkring 10 udstillinger, hvoraf de fleste er kunstnerkurateret udstillinger eller gruppeudstillinger. Derudover præsentes der separatudstillinger af både yngre lovende kunstnere, mid career-udstillinger og kunstnere, der kunsthistorisk set har ydet et betydningsfuldt bidrag.

Den Frie er optaget af sin samtid og viser den kunstneriske udvikling af i dag gennem at udfolde og producere udstillinger af processuel, nytænkende karakter. Med Den Fries historiske udgangspunkt i krydsfeltet mellem billedkunst, arkitektur og design har Den Frie som målsætning at vise dén kunst, der udforsker grænsefeltet kunstarterne imellem. Kollektive udstillingsformater har spillet en stor rolle i Den Fries historie, og Den Frie præsenterer årligt minimum én udstilling med en kunstnersammenslutning foruden en årlig udstilling arrangeret af husets ejere, sammenslutningen Den Frie Udstilling. Udstillingsprogrammet sammenstilles af Den Frie Udstillingsbygnings kunstneriske leder og godkendes af Den Frie Udstillingsbygnings bestyrelse.

Gennem årlige open call-opslag kan alle interesserede fremsende udstillingsforslag til udvalgte visningsperioder. Den Fries open call’s vil være rettet mod et givent felt, som Den Frie ønsker at undersøge. Det specifikke call vil indeholde oplysninger om ansøgningernes format og krav og vil blive opslået her på siden. Open calls er muligheden for at ansøge om en udstilling i Den Frie Udstillingsbygning, da Den Frie ikke modtager uopfordrede ansøgninger.

For eventuelle spørgsmål kontakt venligst Kunstnerisk Leder Rasmus Vestergaard på rv@denfrie.dk eller Udstillingsinspektør Kit Leunbach på .

 

Den Fries 6 udstillingsrum samt teknisk liste og bygningens grundplan (pdf-fil)

GRUNDPLAN

GRUNDPLAN MED TEKNISK INFO

TEKNISK LISTE