Navigate / search

Omvisning

Vi tilbyder faste omvisninger i den aktuelle udstilling og med fokus på husets unikke arkitektur. Derudover afholdes postviews for vores medlemmer, der er mulighed for bestilling af særarrangementer med én af vores faste formidlere eller kunstnere og den såkaldte Øjenåbner er et fast, gratis tilbud til de besøgende i weekenden.
Bestilling af omvisninger kan ske i hverdage mellem kl. 10-17 på tlf. 33 12 28 03 eller 

Omvisning i den aktuelle udstilling og husets arkitektur

Kom indenfor i Den Frie og få en omvisning i husets aktuelle udstilling. Hør mere om tankerne og historien bag det karakteristiske hus, som er tegnet af billedkunstneren J.F. Willumsen og opført i 1898. Omvisningerne kan tilrettelægges efter særlige ønsker, målgrupper eller fokusområder.
 
Varighed: En time
Deltagere: Maks. 30 personer
Pris: 495 kr. ekskl. almindelig entré

Postview for medlemmer

Medlemmer af Den Fries medlemsklub tilbydes en eksklusiv postview i hver af de 8 årlige udstillinger. En af Den Fries ledere viser rundt sammen med kunstnerne bag udstillingen og giver et dybdegående indblik i udstillingens tematikker og enkelte værker. Dette er et særarrangement for vores medlemmer, der hermed får mulighed for at følge med i de mange aspekter der findes både foran og bagved kulisserne.

 

BLIV MEDLEM HER

 

Varighed: Ca. en time.
Tid: Udstillingens sidste dag
Entré: Kun for medlemmer. Gratis entré med medlemskab

Særarrangement for virksomheder og privatpersoner

Bestil et særarrangement i Den Frie i forbindelse med jeres firmafest, personaledag eller andre begivenheder. Her får I et glas bobler og en eksklusiv kunstoplevelse med én af husets formidlere eller kunstnere.

 

Varighed: En time
Deltagere: Maks. 50 personer