Navigate / search

Omvisning

Vi tilbyder faste omvisninger i den aktuelle udstilling eller omvisninger med fokus på husets unikke arkitektur. Derudover afholdes der postviews for vores medlemmer og der er også mulighed for bestilling af særarrangementer med én af vores faste formidlere. Sidst men ikke mindst har vi i løbet af udstillingsperioderne flere gratis omvisninger, som vores gæster frit kan deltage i.

Bestilling af omvisninger kan ske i hverdage mellem kl. 10-17 på tlf. 33 12 28 03 / 

 

Omvisning i den aktuelle udstilling og husets arkitektur

Kom indenfor i Den Frie og få en omvisning i husets aktuelle udstilling. Hør mere om tankerne og historien bag det karakteristiske hus, som er tegnet af billedkunstneren J.F. Willumsen og opført i 1898. Omvisningerne kan tilrettelægges efter særlige ønsker, målgrupper eller fokusområder.
 
Varighed: En time
Deltagere: Maks. 30 personer
Pris: 495 kr. ekskl. almindelig entré

 

Postview for medlemmer

Medlemmer af Den Fries medlemsklub tilbydes en eksklusiv postview i hver af de 8 årlige udstillinger. En af Den Fries ansatte viser rundt sammen med kunstnerne eller kuratorerne bag udstillingen og giver et dybdegående indblik i udstillingens tematikker og enkelte værker. Dette er et særarrangement for vores medlemmer, der hermed får mulighed for at følge med i de mange aspekter der findes både foran og bagved kulisserne.

 

BLIV MEDLEM HER

 

Varighed: Ca. en time.
Tid: Udstillingens sidste dag
Entré: Kun for medlemmer. Gratis entré med medlemskab

 

Særarrangement for virksomheder og privatpersoner

Bestil et særarrangement i Den Frie i forbindelse med jeres firmafest, personaledag eller andre begivenheder. Her får I et glas bobler og en eksklusiv kunstoplevelse med én af husets formidlere eller kunstnere.

 

Varighed: En time
Deltagere: Maks. 50 personer